Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Tânăr rănit grav după ce a căzut de pe clădirea FLIPS, de la o înălţime de 10 metri, în Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Un tânăr în vârstă de 35 de ani a fost rănit grav după ce, luni dimineaţa, a căzut de la 10 metri înălţime, de pe acoperişul unei clădiri.

CITEȘTE ȘI:  Tânărul care a căzut de pe clădirea FLIPS din Alba Iulia, a fost transferat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureș

Din primele date, acesta efecuta lucrări de reabilitare la acoperişul clădirii FLIPS de pe strada Republicii din Alba Iulia. O grindă s-ar fi rupt sub greutatea corpului său şi ar fi căzut în gol.

„Un bărbat de circa 35 de ani a căzut de pe acoperişul unei clădiri, de la o înălţime de circa 10 metri, în zona Selgros Alba Iulia. Este conştient şi primeşte îngrijiri medicale. Se pare că lucra la reabilitarea clădirii”, potrivit IPJ Alba.

UPDATE: Bărbatul a fost transportat la spital, în stare de conştienţă. Din primele informaţii, acesta ar fi suferit fracturi la membre şi bazin.

UPDATE 2: Potrivit ISU Alba, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ au intervenit pentru o persoană de sex masculin căzută de pe acoperișul unei societăți comerciale din Alba iulia de la aproximativ 13 metri.

Persoana a fost transportată la UPU Alba Iulia cu politraumatism pe partea dreaptă a corpului.

Revenim cu amănunte.

Foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax