Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânărul care a căzut de pe clădirea FLIPS din Alba Iulia a fost transferat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureș

Publicat

cazut flips

Tânărul de 35 de ani, care a căzut luni dimineață de la peste 10 metri înălţime, de pe acoperişul clădirii FLIPS din Alba Iulia, fost transportat cu un elicopter SMURD la spitalul din Târgu Mureș.

CITEȘTE ȘI:  FOTO-VIDEO: Tânăr rănit grav după ce a căzut de pe clădirea FLIPS, de la o înălţime de 10 metri, în Alba Iulia

Potrivit ISU Alba, tânărul a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spitalul din Târgu Mureș, pentru alte investigații medicale și tratament de specialitate. 

Reamintim că luni dimineață tânărul efecuta lucrări de renovare, la acoperişul clădirii FLIPS de pe strada Republicii din Alba Iulia. O grindă s-ar fi rupt sub greutatea corpului său şi ar fi căzut în gol.

 O ambulanță SMURD și un echipaj SAJ au intervenit pentru prim ajutor de specialitate în cazul bărbatului care s-a prăbuşit de la aproximativ 13 metri.

Afost transportat la spital, în stare de conştienţă. Din primele informaţii, acesta ar fi suferit fracturi la membre şi bazin.

Potrivit ISU Alba, tânărul a fost transportat la UPU Alba Iulia cu politraumatism pe partea dreaptă a corpului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax