Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Târg caritabil de Crăciun, organizat de elevi şi profesori din Ciugud. Banii colectaţi vor fi donaţi Centrului “Maria Beatrice”

Publicat

15658118_1843942692517238_818964144_oŞcoala Gimnazială Ciugud a găzduit în perioada 20-22 decembrie un Târg caritabil de Crăciun. Plecând de la motto-ul proiectului “Fii bun de câte ori se poate. Și întotdeauna se poate”, profesorii din cadrul Școlii Gimnaziale Ciugud au încercat să le insufle elevilor implicați în activitățile proiectului dorința de a dărui o parte din timpul și talentul lor pentru o cauză nobilă.

Târgul este organizat în cadrul proiectului interjudeţean “Petale-n vânt”, proiect aflat la cea de-a III-a ediție și inițiat de câțiva profesori ai Colegiului Tehnic ”Alexandru Papiu Ilarian” din Zalău.

Obiectivul acestui proiect este să educe elevii în spiritul acțiunilor de voluntariat și caritate și să stabilească parteneriate și colaborări între instituții în vederea promovării educației non-formale.

La ediția din acest an, a proiectului participă un număr de 47 de unităţi de învăţământ din şapte judeţe: Sălaj, Bihor, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Alba, Braşov. Din județul Alba participă două școli, Școala Gimnazială Ciugud și Școala Gimnazială “Simion Lazăr” din Lunca Mureșului.

În ultimele săptămâni, elevii și-au valorificat diversele talente pentru a crea frumoase felicitări şi ornamente de Crăciun. Banii strânși la acest târg, precum și la alte două târguri care vor urma (în martie și iunie) vor fi donați Centrului “Maria Beatrice” din Alba Iulia.

Vezi și MESAJE de CRĂCIUN 2016. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de Mesaje de Crăciun. SMS pentru rude, colegi, șefi sau prieteni

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax