Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Târgul de carte „Alba Transilvana” și Festivalul „Alb-Umor”, la Alba Iulia. Mii de volume pentru toate vârstele și toate buzunarele

Publicat

IMG_9362 Iubitorii de lectură au parte, în acest weekend, de un eveniment care cu siguranță le va capta interesul. Târgul de carte „Alba Transilvania”, ajuns în acest an la ediţia a IX-a s-a deschis vineri la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Beletristică, SF, cărți motivaționale, de bucate, basme și multe altele, la prețuri accesibile tuturor, veți putea găsim în miile de titluri care sunt prezente pe mesele celor aproximativ 50 de edituri.

Evenimentul s-a deschis cu un moment muzical susținut de Fanfara Centrului de Cultură „Augustin Bena”, urmat de cuvântul de bun venit al directorului Bibliotecii „Lucian Blaga” din Alba Iulia, Mioara Pop. Apoi, au fost vizitate standurile.

În timp ce părinții își căutau cele mai interesante cărți, copiii se distrau de minune la un spectacol de teatru special pentru ei, în exteriorul Casei de Cultură a Sindicatelor.

 

IMG_9370 Cea de-a 9-a ediţie a târgului propune publicului o paletă largă de evenimente la care vor participa specialişti şi invitaţi din toate zonele culturii scrise: autori, editori, traducători, distribuitori, tipografi, bibliotecari, agenţi literari, critici, animatori şi jurnalişti în domeniul cultural, precum şi personaltăţi ale artei şi scenei româneşti.

Târgul de carte va găzdui şi ediţia a 7-a a Festivalului Internațional „Alb-Umor”.

Lansări de carte, dezbateri, momente artistice, expoziţii, activităţi interactive cu copiii sunt câteva dintre reperele unui eveniment care celebrează cultura.

Tot la Casa de Cultură s-a deschis vineri ediţia a IX-a şi la Festivalul Internaţional „Alb Umor.

VEZI:  În weekend, Târgul de carte „Alba Transilvana” și Festivalul „Alb-Umor”, la Alba Iulia. Lansări de carte, dezbateri, expoziţii. PROGRAM

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax