Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Târgul de handmade și vintage, în Alba Mall. Obiecte de mii de euro, tablouri, statuete, porțelanuri, ceasuri sau cărți

Publicat

IMG_8974 În acest weekend, în Alba Mall are loc Târgul de handmade și vintage. Vizitatorii sunt invitați într-o incursiune în vremea când fiecare pagină de carte însemna o pagină de viaţă, când un tablou era proiecţia unui vis frumos, când obiectele aveau şi dădeau personalitate. Colecționarii au venit cu zeci de obiecte unicat, fiecare cu povestea sa proprie, obiecte handmade, de decor, funcționale sau de mobilier, tablouri, cărți sau ceasuri.

Printre cele mai scumpe obiecte cu care colecționarii au venit la ediția din acest weekend a Târgului de handmade și vintage în Alba Mall se numără un tablou Școala Italiană de la sfârșitul secolului al XVIII – evaluat la 3.500 de euro, un ceas șemineu din secolul XVIII (înainte de 1760) aflat în stare de funcționare – 3.000 de euro, o statuetă Charite din 1869 – 2.500 de euro și tablou Impresionist Olandez din secolul al XIX-lea – 2.000 de euro.

Persoanele interesate mai pot găsi la târg reproduceri ale unor statuete de bronz (între 150 și  500 de euro), miniaturi de fildeș (150 de euro), pahare de cristal Baccarat (între 250 și 500 de euro), casete țigări/havane braziliene (100 de euro), servicii de porțelan englezești sau japoneze (între 200 și 250 euro) sau platouri Sheffield (între 50 și 100 de euro).

Pentru cei cu mai puțină dare de mână, colecționarii au scos la vânzare sute de obiecte de artizanat, bijuterii, ceasuri, figurine din porțelan sau din lemn, cuțite vechi, obiecte din bronz, alamă, argint sau cupru, râșnițe de cafea, cântare sau radiouri vechi, lămpi sau cărți, dar și obiecte de mobilier.

Târgul și-a deschis porțile vineri, 15 mai și va fi deschis vizitatorilor până duminică, 17 mai.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate