Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Terenul de sport al Şcolii Generale „Ion Agârbiceanu” a fost inaugurat după mai bine de patru luni de lucrări. Instalaţie nocturnă şi iarbă artificială

Publicat

Marţi, la Şcoala Generală nr. 6 „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia a fost inaugurat terenul de sport prevăzut cu iarbă artificială și împrejmuit cu gard și nocturnă. În prezenţa oficialităţilor locale, a cadrelor didactice şi elevilor, noul teren amenajat în curte şcolii s-a dat în întrebuinţare unităţii şcolare, iar cu această ocazie a fost oficiată şi o slujbă de binecuvântare. În cadrul lucrărilor care au ţinut mai bine de patru luni au fost prevăzute terasamente pe o suprafață de 4.150 mp și realizarea de platforme pe o suprafață de 3240 mp. Pe aceste amplasamente s-a amenajat terenul de sport prevăzut cu iarbă artificială, împrejmuit cu gard (total 800 m).

Terenul beneficiază și de o instalație nocturnă ce înglobează şase corpuri de iluminat. De asemenea, sunt prevăzute rigole de scurgere ape pluviale pe 150 ml și 690 de mp au fost amenajaţi cu spații verzi.

Lucrările de amenajare la curtea Școlii Generale nr. 6 „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia au început la mijlocul lunii octombrie 2013. Lucrările au fost executate de firma S.C „Elis Pavaje”, valoarea contractului atribuită fiind de 465.462 de lei fără TVA. Finalizarea acestui obiectiv a făcut ca şcoala „Ion Agârbiceanu” să fie pe măsura aşteptărilor elevilor, părinţilor şi de asemenea a profesorilor din cadrul unităţii.

 

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax