Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Terenul de sport din curtea Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia va fi acoperit. Cum va arăta construcția

Publicat

Terenul de sport aflat în curtea Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia urmează să fie acoperit cu o structură metalică, pe care va fi montată o prelată din PVC.

Primăria Alba Iulia a lansat recent în consultare publică intenția și propunerile de elaborare PUD „Elaborare DTAC pentru structură metalică pentru acoperire teren sport, județul Alba, municipiul Alba Iulia, strada Ștefan cel Mare, nr. 25”.

Potrivit documentației, investiția prevede construirea unei structuri metalice pentru acoperirea terenului de sport. Construcția propriu zisă se va desfășura pe un singur nivel, va avea o suprafață 924 mp și se va realiza pe amprenta vechii construcții.

Aceasta va beneficia de trei accese independente, unul pe fațada Sud-Est și câte unul pe fațada de Sud și de Vest, acestea sporind eficiența ei funcțională.

Accesul principal în incintă se realizează din strada Ștefan cel Mare, acesta reprezentând și accesul principal în construcția C1 – clădirea liceului. Accesele secundare se realizează din
strada B.P. Hașdeu cât și din strada George Barițiu prin intermediul unor platforme betonate de acces pietonal, ocazional carosabil care comunică cu clădirile existente, aceasta reprezentând curtea școlii.

Încălzirea construcției propuse pentru acoperirea terenului de sport se va realiza cu ajutorul unor aeroterme electrice (în perioada anotimpului rece). De asemenea, construcția urmează să fie alimentată cu energie electrică, prin racordarea la rețeaua existentă la tabloul electric al sălii de sport.

Zonele afectate de intervenții se vor reamenaja prin realizarea de spații verzi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax