Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: „Teroristul” de la Lunca Ampoiţei, REŢINUT a patra oară de poliţişti. Este cercetat pentru distrugere, tâlhărie şi ameninţare

Publicat

02 După ce a mai fost reţinut de poliţişti de trei ori, un bărbat din Lunca Ampoiţei a ajuns din nou în cătuşe. Acesta a incendiat trei căpiţe de fân şi a produs un prejudiciu de 2000 de lei. Va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, la ora 6.00, poliţiştii Postului de Poliţie Meteş au fost sesizaţi de către un cetăţean din localitatea Lunca Ampoiţei, cu privire la faptul că în cursul nopţii precedente i-au fost incendiate nişte căpiţe, fiindu-i distruse circa 3.000 de kilograme de fân.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că incendiul a fost provocat de Petru G., de 36 de ani, din Lunca Ampoiţei care, în jurul orelor 5,30, fiind sub influenţa alcoolului, s-a deplasat în extravilanul localităţii, în locul numit „La deal” şi a dat foc furajelor. Prejudiciul a fost estimat la 2.000 de lei.

01 Faţă de Petru G., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Petru G. mai este cercetat în alte dosare penale, pentru comiterea unor infracţiuni de tentativă de tâlhărie, ameninţare şi distrugere, anterior fiind reţinut de trei ori de către poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos şi ai Postului de Poliţie Meteş.

Cunoscut ca agresiv, omul a ameninţat, în decembrie, doi bătrâni cu bătaia şi că le va da foc casei, dacă nu îi dau bani.

În noiembrie, a incendiat o şură, un grajd şi un adăpost pentru animale şi păsări, proprietatea unui localnic.

Citeşte şi  REŢINUT pentru tentativă de tâlhărie şi distrugere: Un bărbat din Lunca Ampoiţei, cu antecedente penale a ameninţat doi bătrâni că le dă foc casei

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax