Connect with us
Publicitate

POLITICA

FOTO Tinerii liberali au sărbătorit Dragobetele alături de albaiulieni. Petrecere pentru îndrăgostiţi în club

Publicat

Tinerii liberali din Alba Iulia organizează un eveniment devenit tradițional – „De Dragobete, iubeşte româneşte”. Ajuns la cea de a XI-a ediţie, manifestarea a fost gândită în două etape, scopul principal fiind acela de a transmite faptul că tot mai mulţi albaiulieni cunosc ce se sărbătoreşte pe 24 februarie. Organizatorii doresc astfel să arate că și românii au o sărbătoare proprie de celebrare a iubirii, o sărbătoare moştenită din bătrâni şi că ar fi păcat să se piardă tradiţiile.

Vezi și Iubește românește de Dragobete 2018. MESAJE pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților la români

Astfel, miercuri, 24 februarie, o parte din tinerii liberali albaiulieni s-au ocupat de acţiunile stradale, de peste zi, de realizarea unor fotografii pentru îndrăgostiţi şi de împărţirea de baloane și flori cuplurilor întâlnite în oraș. De asemenea, TNL-iștii i-au așteptat pe toți cei care au dorit să își declare dragostea în public, la cortul care a fost amplasat pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, începând cu ora 14.00.

Cuplurile care au ajuns la cortul TNL au primit din partea organizatorilor evenimentului certificate de căsătorie pentru o zi și baloane în formă de inimioară.

Majoritatea trecătorilor au participat și la un concurs de fotografii, derulat pe pagina de Facebook a TNL Alba Iulia, în urma căruia perechea cea mai votată va câștiga, din partea TNL Alba Iulia, o cină romantică în Alba Iulia.

A doua etapă a evenimentului se va desfășura vineri, 27 februarie, când, începând cu ora 23.00, va avea loc o petrecere tematică, specială pentru îndrăgostiți (dar nu numai) în Club Allegria din Alba Iulia. În cadrul petrecerii se vor organiza și concursuri, primiile fiind următoarele:

– locul I – pachet pentru două persoane incluzând 1 noapte şi cină romantică la o pensiune din Pianu de Sus

– locul II – ședinţă foto profesională

– locul III – premiu surpriză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax