Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Trafic de coșmar la ieșirea spre Aiud de pe Autostrada A10. Aproape o oră, pe trei benzi, în coloană

Publicat

YouTube video

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, luni după-amiaza, pe lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș – Turda, la ieșirea spre Aiud, din cauza numărului mare de autovehicule.

„Ieșirea de pe Autostrada A10 către Aiud este un dezastru. Se stă în rând de peste o oră ca să ieși de pe ea”, ne-a transmis un cititor Alba24 aflat în trafic, care a surprins pe imagini coloana de mașini.

Potrivit șoferilor aflați în trafic, încă de dimineață se circula bară la bară între Aiud și Sebeș. Șoferii care au plecat în jurul orei 14:00 din Cluj-Napoca au ajuns în Aiud în jurul orei 17:00.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, traficul este îngreunat pe autostrada A10, pe sectorul de drum Turda – Aiud și pe DN 1 între localitățile Aiud, Teiuș, Alba Iulia și Sebeș, datorită numărului mare de autovehicule participante la trafic.

Se acționează pentru fluidizarea circulației cu un număr de 22 de polițiști.

Reamintim faptul că în urmă cu o săptămână a fost tăiată prima panglică pe A10, după aproape un an și jumătate de când în România nu s-a mai inaugurat nici un kilometru de autostradă. În jurul orei 19:30, „presiunea” inaugurării în lipsa unor politicieni a căzut pe umerii primilor șoferi de camionane care au intrat pe autostradă. Aceștia au avut ocazia să taie panglica pentru cei 29 de kilometri dintre Aiud și Turda.

Vezi și Inaugurare cu șoferi pe autostrada dintre Aiud și Turda. Camionagiii au tăiat panglica pentru cei 29 km de pe A10

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Tara lui Papura Voda

    luni, 06.08.2018 at 16:36

    Asa se intampla cand ani la rand v-au interesat doar propriile burti si puneti aceeasi incompetenti in functii.
    Vin momente ca acesta cand mai si culegeti roadele…iar in pahar, mai e loc de mai mult!

  2. ab2000

    marți, 07.08.2018 at 09:00

    O ora e putin spus. Am prins blocajul la 4 km de iesirea de la Aiud de pe autostrada si am reusit sa trec de Aiud in peste 2 ore.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax