Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Traian Berbeceanu, implicat într-un accident de circulație. A lovit o dubă care i-a tăiat calea și a răsturnat-o

Publicat

b

Fostul șef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost implicat într-un accident rutier produs marți în jurul prânzului pe DN7 (pe Calea Zărandului din Deva).

berbeceanu

Din primele informații, se pare că şoferul unei dube ar fi vrut să întoarcă, de pe banda întâi, moment în care mașina lui Traian Berbeceanu, care circula pe banda a doua, a intrat în plin în aceasta. Duba s-a răsturnat.

Accidentul, în urma căruia nu au rezultat victime, s-a produs pe Calea Zarandului (DN7) din municipuiul Deva. Cei doi șoferi au fost conduși la sediul Poliției, pentru declarații.

UPDATE IPJ Hunedoara:

”Astăzi, în jurul orei 11.00, un bărbat în vârstă se 45 de ani, din municipiul Deva, care conducea o autoutilitara pe Calea Zarandului, din Deva, din direcția Arad-Deva (la intrarea din Deva dinspre Arad), nu s-a asigurat corespunzător la pornirea de pe loc și a trecut de pe banda I pe banda II fara a acorda prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Deva, care circula din aceeași direcție de mers (pe banda II).

În urma impactului nu au rezultat victime, insa autovehiculele implicate au fost avariate. Polițiștii l-au sancționat contravențional pe șoferul care a produs evenimentul rutier (cu amenda in cuantum total de 3175 lei), iar complementar au luat masura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 60 zile, precum si masura ridicării certificatului de înmatriculare si al plăcuțelor cu numerele de inmatriculate ale autovehiculului (acesta avea ITP expirat și lipsă RCA)”.

Foto: captura video observator.tv, facebook infotrafic jud. Hunedoara

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax