Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Trei absolvente ale Colegiului ”Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia, cu media 10 la Bacalaureat 2021. Planuri de viitor

Publicat

Trei absolvente ale Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia au reușit în acest an performanța mediei 10 la Bacalaureat.

Vezi și REZULTATE BACALAUREAT 2021 în ALBA: CINCI medii de 10 la examen, la trei licee. Rata de promovare, 72,71%, mai mare față de 2020

Raluca Maria Groza – absolventă Filologie (cls XII E / bilingv engleză ) – media 10 la Bacalaureat

Raluca ne-a mărturisit că, în opinia ei, nu este foarte greu să reușești media 10 la Bacalaureat. Care este însă secretul.

”Subiectele la examen au fost ușoare, din punctul meu de vedere, cu precizarea că la Română am fost surprinsă de subiectul trei, nu mă așteptam la ”Moara cu noroc”, dar în general a fost ușor.

Nu m-am pregătit doar pe ultima sută de metri, am studiat din timp și mai intens în semestrul al doilea.

Nu mi se pare greu să obții 10 la Bac. Avem o programă, dacă învățăm pe baza acesteia sunt șanse foarte mari să luăm 10.

În continuare, vreau să studiez la universitatea din Amsterdam –  științele comunicării (numărul 1 mondial în domeniul Știința Comunicării).

Din punct de vedere al carierei, nu m-am hotărât, dar știu că vreau să călătoresc în toată lumea”, a spus Raluca.

Andreea Claudia Oarga – absolventă Mate-info – media 10 la Bacalaureat – șefă de promoție

”Consider că, dacă vrei notă mare la examen, trebuie să te pregătești din timp, să nu lași toate pe ultima sută de metri.

Eu m-am pregătit încă din clasa a IX-a pentru examen, nu doar din a XII-a. M-am pregătit suplimentar la Matematică, pentru că din această materie voi susține și admiterea la facultate.

Vreau să continui studiile la Universitatea ”Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, sectia Matematică-Informatică. În viitor, îmi doresc să devin programator, să-mi continui cariera în țară.

Deși mulți tineri cred că, dacă merg în străinătate e mai bine, eu consider că, dacă ramânem în țară putem schimba ceva.

Apreciez sprijinul acordat de profesori, în toți anii de liceu, mai ales în perioada cursurilor online.

La examen, subiectele au fost de nivel mediu; dacă erai atent, le puteai rezolva ușor”, spune Andreea, care mărturisește că, pe lângă pasiunea pentru informatică, îi mai place fraceza și cititul.

Anisia Veronica Oltean – absolventă Mate-info (cls. XII C/intensiv Informatică) – media 10 la Bacalaureat

Anisia a declarat că nu a fost foarte ușor examenul de Bacalaureat și că subiectele i s-au părut de intensitate medie, dar după ce a trecut de emoții a reușit să le rezolve. Pe viitor Anisia vrea să studieze la Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca.

Celelalte medii de 10 la Bacalaureat 2021 în județul Alba au fost la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” Aiud și Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș.

Vezi Camelia Roxana Groza, absolventa de ZECE a Colegiului Național ”Titu Maiorescu” din Aiud. Munca, secretul succesului ei

Vezi Cristian Tomoiagă, absolventul de ZECE al Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș. Vrea să studieze informatică la Cluj-Napoca

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax