Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Ultima sută de metri până la prima tură de înot la Bazinul Olimpic. Cum arată lucrările după care așteptăm de patru ani

Publicat

De patru ani, albaiulienii așteaptă ca lucrările la Bazinul Olimpic să fie gata. După promisiuni și termene amânate, anul 2014 pare a fi „anul cel mare”: se inaugurează Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Potrivit primarului Mircea Hava, încă nu se știe o dată exactă la care se va face deschiderea, însă în luna februarie vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, afirma că ziua cea mare va fi 24 aprilie.

Zarvă mare la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Muncitorii de la TIM Cluj, firma care se ocupă de executarea lucrărilor sunt „în priză” pentru a termina la timp ultimele detalii. Saunele sunt terminate, gresia și faianța a fost pusă, ușile au fost schimbate iar acum se lucrează la montarea balustradelor și a scaunelor.

Despre deschiderea mult-aşteptatului Bazin Olimpic, primarul Mircea Hava a declarat săptămâna trecută că „la bazin lucrările sunt aproape gata. Se montau scaunele la gradene, cred că albastre. Deci aproape toate lucrurile sunt gata”.

Acesta a precizat că încă nu se știe după ce program va funcționa.

„Bazinul este pentru scop didactic şi sport. O să vedem cum va fi cu programul. Asta este marea nebunie. O să vedem care sunt orele pentru cei care vor să facă sport. Normal sâmbătă şi duminică va fi pentru cei care vor să înoate. Nu ştiu când se deschide, totul e gata, curăţenia mai trebuia”. A precizat că intrarea se va face pe bază de bilet valabil o oră sau două.

În luna februarie, vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman spunea că bazinul Olimpic din Alba Iulia va fi inaugurat în data de 24 aprilie.

„Continuăm demersurile pe lângă Compania Națională de Investiții pentru alocarea sumelor necesare pentru finalizarea lucrărilor la Bazinul Olimpic. Luna februarie va fi hotărâtoare în acest sens. Primăria Alba Iulia și-a respectat angajamentele făcute către constructor. Acum avem de-a face cu ultima alocare din partea CNI. Dacă se va face așa cum s-a promis, în data de 24 aprilie ar trebui să fie deschis oficial Bazinul Olimpic, ca urmare a comunicărilor pe care le-a făcut CNI și constructorul TIM Cluj Napoca”, declara la acea vreme Florin Roman.

Rămâne de văzut dacă se va deschide sau nu în această lună bazinul. Până atunci vă prezentăm o galerie foto în care puteți vedea cum se prezintă în acest moment lucrările.

foto: Cătălin Crăciun

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax