Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Ultramaratonistul aiudean Levente Polgar a primit o diplomă de merit din partea ministrului Tineretului și Sportului

Publicat

Ultramaratonistul aiudean Levente Polgar a primit din partea ministrului Tineretului și Sportului o diplomă de merit, pentru curajul de „a alerga pentru cei care nu pot” și de a demonstra că „imposibilul” nu face parte din vocabularul unui campion. 

„A fost o onoare să primesc diploma de merit din partea domnului Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului.

Este campionul meu pe care îl apreciez tare mult, iar această invitație vine să-mi confirme că efortul pe care l-am depus de-a lungul timpului, în a mă pregăti din punct de vedere fizic, nu a fost în zadar.

Promit să-i urmez exemplul domnului ministru și să nu renunț la pasiunea mea pentru sport. Și cine știe, poate, în viitor, voi reuși să particip pentru România la competiții sportive mult mai titrate decât cele la care am fost până acum”, a transmis Polgar Levente Ioan, pe pagina de Facebook.

sursa, foto: Facebook (Polgar Levente Ioan)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax