Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un bărbat din Alba Iulia a decedat în urma unui accident la Galda de Jos. Impact cu o mașină condusă de o fată de 18 ani

Publicat

Urmările accidentului grav de marți seara ( 21 noiembrie) de la Galda de Jos: Un bărbat de 50 de ani a decedat. Reamintim că un accident a avut loc pe DN1, în seara de 21 noiembrie. 

Alarma a fost dată în jurul orei 21.30, când două mașini s-au lovit. La fața locului au intervenit pompierii militari cu patru autospeciale. 

În prima mașina se afla o șoferiță de 18 ani, din Aiud, care a intrat în coliziune, cu un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani din Alba Iulia. 

Șoferul de 50 de ani a fost grav rănit și deși a fost dus de urgență la spital, acesta a decedat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 noiembrie 2023, în jurul orei 21.30, pe Drumul National 1, la kilometrul 392, o tânără de 18 ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism, înspre Teiuș, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: FOTO: ACCIDENT RUTIER GRAV la Galda de Jos: O persoană rănită după impactul dintre două autoturisme. Trafic îngreunat

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la spital unde, ulterior, a decedat.

Conducătoarea auto și un tânăr de 21 de ani, din Aiud, pasager în autoturismul condus de aceasta, au suferit leziuni corporale și a fost transportați la spital.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă precum și pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor  în care s-a produs accidentul rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax