Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Un cunoscut om de afaceri din Arad a decedat după ce mașina în care se afla a EXPLODAT. Ce s-a întâmplat

Publicat

YouTube video

Un cunoscut om de afaceri din Arad a decedat sâmbătă dimineață, după ce mașina acestuia a explodat în momentul în care bărbatul a pornit automobilul. Potrivit presei locale, victima este cunoscutul om de afaceri Ioan Crișan, în vârstă de 66 de ani, tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului Sergiu Bîlcea.

Vezi și VIDEO: Momentul când mașina omului de afaceri din Arad explodează. O amplă anchetă se află în curs de desfășurare

Site-ul de știri aradon, realatează că omul de afaceri obișnuia să își bea cafeaua de dimineață la o cafenea din zonă, iar după ora 7.00, când s-a urcat și a pornit mașina aceasta a explodat.

Explozia a fost atât de puternică, încât o parte dintre geamurile blocului aflate în zona exploziei s-au spart.

Incendiul produs în urma exploziei s-a manifestat atât de violent, încât pompierii s-au luptat cu flăcările timp de aproape 20 de minute.

Abia după stingerea focului a fost descoperit în mașină cadavrul omului de afaceri, care nu a putut fi identificat pe loc din cauza rănilor suferite.

Potrivit românia24.ro, ”în momentul sosiri echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violență si generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. Incidentul a fost anunțat prin apel la numărul 112 în jurul orei 7.00, pe Calea Aurel Vlaicu, în fața supermarketului Profi, au precizat polițiștii din Arad.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției Române, ”s-a dispus deplasarea de urgență la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta”.

Cine era Ion Crișan omul de afaceri din Arad decedat în explozie

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.

Ioan Crişan a adus într-un bazin termal şi câţiva crocodili, cu intenţia de a dezvolta pe viitor o fermă care să producă carne de crocodil, căutată în restaurantele din unele ţări vestice, unde exporta şi somn african, notează agerpres.ro.

sursă: aradon, românia24.ro, agerpres.ro.

sursă foto: românia24.ro / ISU Arad.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax