Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un urs a fost văzut în comuna Meteș. AVERTIZARE RO-ALERT pentru locuitorii din zonă: Nu vă fotografiați cu animalul

Publicat

Un urs a fost văzut de mai mulți cetățeni în localitatea Ampoița, mai exact în comuna Meteș, în zona Pensiunii Mama Luța, dar și în zona Gomnușa.

Reprezentații ISU Alba au emis o avertizare, de tipul RO-ALERT, în noaptea de miercuri, 8 iunie, cu privire la prezența animalului în zona respectivă. 

Vezi și VIDEO: Urs filmat pe DN 74, printre case și mașini, la Presaca Ampoiului

”Evitați zona, rămâneți în locuințe! Păstrați distanța față de animal și nu încercați să vă fotografiați cu acesta sau să îl hrăniți.

Fără să vă expuneți pericolului protejați animalele din gospodărie!”, este mesajul RO-ALERT, transmis către locuitorii din zonă.

De asemenea prezența unui urs a fost semnalată în urmă cu ceva vreme și pe Dealul Mamut, din Alba Iulia, unde reprezentații primăriei au montat mai multe panouri de atenționare.

CITEȘTE ȘI: FOTO: ”Atenție! Zonă frecventată de urși”. Avertismente amplasate pe locurile de joacă de pe pista de biciclete din Alba Iulia

Avertismentele au fost amplasate pe elementele din zona locurilor de joacă și pe foișoarele de odihnă de pe lungimea pistei.

sursă foto: cititor alba24.ro, Facebook: utilizator B. Marian.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax