Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a încheiat un acord de parteneriat cu Universitatea Naţională Kebangsaan din Malaezia

Publicat

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a organizat luni o ceremonie de decernare a titlului Doctor Honoris Causa pentru un profesor vice-cancelar al Universităţii Naţionale Kebangsaan din Malaezia.

Este vorba despre profesorul Tan Sri Dato’Seri Dr. Sharifah Hapsah Syed Hasan Shahabudin, de la Universitatea Naţională Kebangsaan din Malaezia, a cărui activitate a fost răsplătită de universitatea albaiuliană cu titlul de Doctor Honoris Causa.

Propunerea privind acordarea titlului de Doctor Honoris Causa profesorul Tan Sri Dato’Seri Dr. Sharifah Hapsah Syed Hasan Shahabudin a venit din partea Facultății de Științe de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Profesorul s-a născut în august 1947 și și-a dedicat întreaga carieră pentru a studia medicina. Este cunoscută pentru implicarea sa exemplară în dezvoltarea învățământului superior medical în Malaezia. Printre numeroasele titluri pe care le-a avut se numără cel de ministru al educației și membru UNESCO.

Evenimentul a avut loc în Sala Senatului (Palatul Apor), iar titlul a fost acordat de rectorul Daniel Breaz. Nu au lipsit de la eveniment nici prorectorul Achim Moise și președintele senatului, Nicolae Todea. De asemenea, a participat o delegaţie a Universităţii Naţionale Kebangsaan din Malaezia, cu care s-a încheiat un Acord-cadru de colaborare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax