Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | UPDATE: Accident pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Trei persoane rănite după ce două maşini s-au lovit

Publicat

Un accident rutier s-a produs miercuri dimineaţa pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia, la intersecţie cu strada Mărăşeşti. Două autovehicule au intrat în coliziune. Trei persoane au fost rănite şi transportate la spital.

Din primele informaţii, accidentul s-a petrecut în momentul în care unul dintre autoturisme care circula pe şoseaua de centură dinspre Sebeş spre Teiuş a oprit pentru a vira la stânga spre strada Mărăşeşti şi a fost lovit din spate de cealaltă maşină. Autoturismele sunt înmatriculate în Alba şi Hunedoara. Au suferit leziuni cei doi şoferi şi o femeie, pasageră într-una dintre maşini.

Maşinile implicate în accident sunt un Volkswagen Passat negru înmatriculat în Alba şi un Renault înmatriculat în Hunedoara. Autoturismul de Hunedoara era condus de un bărbat care a relatat că, în momentul accidentului, se afla pe banda a doua, iar Volkswagenul i-a intrat în faţă, de pe banda întâi, probabil pentru a vira la stânga.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 10.03, pe şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia, P.T., un bărbat de 43 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Sebeş – Teiuş, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie prin viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Mărtineşti, judeţul Hunedoara, care circula în aceeaşi direcţie, pe banda  a doua de circulaţie.

În urma accidentului P.T. a suferit leziuni corporale uşoare iar B.V., un bărbat de 60 de ani ş G.M., o femeie de 49 de ani, ambii pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni uşoare, fără a rămâne internaţi în spital.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cangurul

    miercuri, 28.08.2013 at 20:32

    Tipic soferului de Alba, sa faca stanga de pe banda 1 si dreapta de pe banda 2. Niste **** 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax