Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Urmările unui incendiu pus intenționat, în comuna Ciugud. Dealul de la eoliană a ars, cu tot cu puieții plantați acolo

Publicat

Urmările unui incendiu care a avut loc duminică la Șeușa, comuna Ciugud, se pot observa într-o fotografie postată pe Facebook de reprezentanții Primăriei Ciugud. 

Întreg dealul din zona instalației eoliene a ars, din cauza unui incendiu provocat. Focul a fost împiedicat să se apropie de gospodăriile de la baza satului doar de intervenția voluntarilor de la SVSU.

În total, în zona respectivă au fost provocate 3 incendii în ultimele 10 zile. Acolo voluntarii au plantat în anii trecuți puieți, cu scopul de a împăduri zona respectivă. Acum însă nu a mai rămas nimic.

Localnicii și reprezenanții instituției cred că incendiile au fost provocate intenționat.

Vezi și VIDEO: Incendiu de vegetație în comuna Ciugud, în zona centralei eoliene de la Șeușa. SVSU intervine pentru lichidarea focului

”O fotografie cât 1000 de cuvinte. Nu credem că puteam descrie mai bine în cuvinte dezastrul rămas în urma unui incendiu de vegetație.

Pe dealul din zona centralei eoliene din satul Șeușa se vede suprafața de câteva hectare afectată la ultimul incendiu de vegetație (incendiul a avut loc duminică seara).

De data aceasta, focul s-a extins îngrijorător de mult spre gospodăriile din zonă și doar intervenția promptă a colegilor noștri de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și a localnicilor a împiedicat un dezastru.

Acesta este al treilea incendiu izbucnit în ultima lună și nu mai credem că este o coincidență sau un incident nefericit.

De acum, protejarea comunității noastre stă în mâna Poliției, care sperăm să identifice cât mai repede persoanele vinovate și să aplice sancțiunile impuse de lege” au postat pe Facebook, reprezentanții Primăriei Ciugud.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax