Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Urșii revin aproape de localitățile din Alba. Prezența unei ursoaice cu pui, semnalată în zona Mihalț. Alt urs la Cărpiniș

Publicat

Reprezentanții Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Alba (AJVPS) au semnalat prezența unei ursoaice cu pui în zona localității Mihalț. 

Coordonatorul tehnic al AJVPS, Felix-Bogdan Dragomir, a postat pe contul său de facebook o serie de fotografii în care se pot observa urmele unei ursoaice și ale puiului ei, care calcă în urma ei.

Se pare că prezența urșilor în apropierea localităților din județul Alba este din nou în creștere.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, urmele unui urs de dimensiuni mari au fost fotografiate în urmă cu câteva zile și în zona Hăpria-Straja, la doar câțiva kilometri de Alba Iulia.

Citește și: FOTO AVERTIZARE: Un URS de talie mare și-a făcut apariția lângă Alba Iulia. Atenționare pentru cei care merg în drumeții

Prezența unui urs de dimensiuni foarte mari a fost semnalată și între Căpâlna și Cărpiniș, chiar pe drum, potrivit unui cititor Alba24.

”În urmă cu aproximativ două săptămâni, am descoperit personal urmele unui urs mare. Urma are aproximativ 25 de cenimetri. Vă rog faceți apel către autorități ca să putem preveni tragedii cum a fost cea de la Azuga” a transmis cititorul.

Un urs a fost filmat și pe Valea Feneșului:

VIDEO: Imagini rare cu un urs care atacă un mistreț, surprinse pe Valea Feneșului, în apropiere de Zlatna

În urmă cu doi ani, numărul acestora era de asemenea foarte mare. Cartierul Pâclișa al municipiului Alba Iulia a fost terorizat de prezența a doi urși timp de câteva săptămâni:

UPDATE VIDEO: TEROARE la Pâclișa. URSUL A ATACAT într-o gospodărie. Jandarmii au izolat zona și au încercat să-l gonească

Sursă foto: Bogdan Dragomir, AJVPS Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax