Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Veste bună pentru șoferi: LUNI se redeschide circulația pe podul peste râul Arieș de la Turda, pe DN 1. Precizările CNAIR

Publicat

Circulația rutieră pe podul peste râul Arieș de la Turda, pe DN1, se va redeschide luni, 13 decembrie. Potrivit CNAIR, deschiderea are loc cu o lună mai devreme față de termenul contractual prevăzut, deși vremea ploioasă a creat dificultăți în derularea lucrărilor.

Termenul contractual de finalizare era 12 ianuarie 2022, conform graficului de execuție aprobat de supervizor, au transmis joi reprezentanții CNAIR, într-un comunicat.

„Antreprenorul a efectuat lucrări de consolidare a infrastructurilor și de înlocuire a suprastructurii podului pentru a asigura calitatea necesară, din punct de vedere legal și tehnic, pentru ca circulația să se desfășoare în condiții de siguranță și confort.

Valoarea contractului a fost de 6.682.073,00 lei fără TVA. Perioada de garanție este de 3 ani”, au precizat reprezentanții CNAIR.

Reamintim că în data de 25 martie 2021 circulația pe pod a fost închisă și deviată pentru executarea lucrărilor de reparații.

Redeschiderea circulației pe podul peste râul Arieș de la Turda reprezintă o nouă veste bună pentru șoferii care circulă între Alba Iulia și Cluj-Napoca, după deschiderea recentă a lotului 2 al Autostrăzii A10 Sebeș – Turda, între Alba Iulia și Aiud.

Vezi și LIVE VIDEO: S-a DESCHIS Lotul 2 de pe autostrada A10 între Alba Iulia și Aiud. Se circulă fără întrerupere între Sibiu și Cluj

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ss

    joi, 09.12.2021 at 18:36

    Cost reabilitare = 1.500.000 EURO si perioada de garantie…3 ani, cam cat la un televizor….tipic romanesc…bravo RRomania, asa o sa progresam !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax