Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Viceprimarul din Alba Iulia, Emil Popescu, le cere cetățenilor de la case să își bage mașinile în curte. Motivele

Publicat

Viceprimarul din Alba Iulia, Emil Popescu, le cere cetățenilor care locuiesc la casă, să își bage mașinile în curte. 

El consideră că acest lucru îngreunează traficul rutier, generând probleme pentru șoferi. De altfel, a postat și o serie de fotografii. 

”Fac un apel către albaiulienii care locuiesc la case și dețin autoturisme!

Primesc, în ultima perioadă, tot mai multe sesizări din partea unor cetățeni care semnalează faptul că mulți albaiulieni care locuiesc la case nu își parchează mașinile în curți și că, astfel, aglomerează domeniul public și îngreunează atât traficul mașinilor, cât și cel pietonal.

Recomandarea mea este ca acolo unde există posibilitatea, proprietarii autoturismelor să parcheze în curți. Văd acest lucru ca și o, dacă vreți, dovadă de spirit civic și respect față de ceilalți.

VIDEO: Cum arată strada din Alba Iulia, despre care primarul Pleșa spunea că nu va deveni parcare după instituirea sensului unic

În plus, reamintesc faptul că, în curând, la Alba Iulia se va intra în acțiune cu planurile de mobilitate și că este, imperios necesar, ca pe străzi să nu existe probleme generate de mașini parcate care pot aglomera, inutil, domeniul public.

Le mulțumesc albaiulienilor pentru înțelegere și sper ca acest mesaj să fie înțeles în ideea în care un mic efort poate anihila un disconfort mare!” a transmis viceprimarul Emil Popescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. al doilea

    vineri, 27.01.2023 at 13:26

    nu-mi vine sa cred insa ii dau dreptate.. sunt strazi unde faci slalom printre masini ca sa circuli, nu inteleg de ce nu-si parcheaza lumea masina in curte, e mai bine si pt ei altfel risti sa ti-o zgarie/tamponeze careva. insa eu zic ca nu merge cu frumosul ci cu amenda.. primele 50 de amenzi si dupa aia o sa isi parcheze masina si in dormitor

  2. Sergiu P

    vineri, 27.01.2023 at 13:56

    Nu merge asa. E mult mai simplu: amenda pe parbriz pentru parcarea pe trotuar. Cred ca un singur echipaj al politiei locale ar aduce o gramada bani la bugetul local in fiecare zi.

  3. Stopinel

    vineri, 27.01.2023 at 14:23

    Ridicarea masinelor ce sunt parcate pe spatiu verde / trotuare / carosiabil si puscarie pe viata propietarilor si se rezolva , niste putori de oameni ce nu vor sa puna masina in curte ca le este mai comod in drum , puscarie lor 😉 puscarie si la primar ca nu ia atitudine cu politia locala !

  4. popa marcel

    vineri, 27.01.2023 at 19:45

    Pistol cu apa ce spune nenea asta.In toata tara se parcheaza aiurea.Pina la fapte este drum lung.

  5. Un oarecare

    vineri, 27.01.2023 at 20:34

    Eu zic ca printr-o HCL sa se interzica proprietarilor de case sa mai detina autoturisme, iar daca totusi, prin incalcarea flagranta a HCL detin unul, sa nu circule/parcheze numai in curte. Asta deoarece ei nu sunt cetateni cu drepturi depline si nu platesc impozite pe auto si imobile. Revenind totusi, eu cred ca si pe proprietarii de case ii deranjaza parcarile ilegale, prin urmare pentru opriri/stationari ilegale sau parcari pe trotuare, exista legi… nu are cine le aplica??

  6. albaiulian

    vineri, 27.01.2023 at 20:55

    Oare domnu vice in ce oras traieste?
    Sa vina sa faca inventarul masinilor parcate pe trotuar si in intersectie pe Vasile Goldis, intre Gladiolelor si Fantanele sau pe Fantanele intre Bulevard si Goldis sa vedem cate sunt de la case.
    Parcarea de la piata Pascu e pe jumatate goala, dar un sens pe Fantanele e blocat de masini.
    Nu siu cum se face ca oficialitatile au tot timpul asteptari de la cetateni, dar cand e vorba sa faca ei pauza. Cate parcari a facut primaria? Aici nu numar strazile facute sens unic, pentru a putea transforma un sens in parcare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax