Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Feerie de lumini și culori de Crăciun. Decor ”de poveste” în curtea unui localnic din Sântimbru

Publicat

Atmosfera de Crăciun inspiră și alți locuitori din Alba să-și amenajeze locuințele de sărbători. După exemplul de la Alba Iulia, vă prezentăm feeria de lumini și culori de la Sântimbru.

În acest an, un locuitor din comuna Sântimbru a ales să-și împodobească locuința și curtea cu mii de luminițe, de sărbători.

Vezi și MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

Locația seamănă acum cu un adevărat parc de distracții. În feeria de lumini și culori, se poate observa și sania cu reni sau ale obiecte decorative. Totul, ”îmbrăcat” în atmosferă de sărbătoare.

Iar efortul familiei din Sântimbru a devenit și atracție locală. Proprietarii spun că trecătorii sau șoferii din trafic se opresc în dreptul locuinței și admiră amenajarea de Crăciun.

Familia a lucrat mai multe zile pentru a monta toate instalațiile, proprietarul imobilului fiind pasionat de aceste decoruri de sărbători. Și-a amenajat locuința și în anii anteriori, într-un mod similar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax