Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Spectacol de lumini pe o stradă din Alba Iulia. Cum arată un decor de iarnă după 200 de ore de muncă

Publicat

YouTube video

Pasiunea pentru instalațiile luminoase și decorul de sărbători, puse în practică de un albaiulian, s-au transformat într-un adevărat spectacol cu leduri, pe o stradă din oraș. Iar efortul său i-a inspirat și pe vecini.

Obiceiul împodobirii caselor cu instalații de lumini în preajma sărbătorilor de iarnă a revenit și în acest an, în unele zone din oraș, prin inițiative private, care completează atmosfera de Crăciun, în aceste zile ”umbrite” de restricții.

Vezi și MESAJE de CRĂCIUN: Urări și Felicitări de Sărbători

Iar unul dintre locuitorii orașului a pus în aplicare un proiect inedit, pe care l-a început încă din vară.

”Am început să lucrez la acest proiect din august. Am conceput și realizat suporturile, am montat ledurile, s-au adunat 200 de ore de muncă. Am avut și anul trecut un model similar, dar în acest sezon l-am îmbunătățit”, spune albaiulianul.

Mai spune că totul a pornit de la un hobby, fiind pasionat de instalațiile de lumini inspirate după modelul american. Doar că el nu s-a limitat doar la a cumpăra instalații și decoruri din magazin, ci a creat propriul design, ”de la zero”.

În total, a folosit 1300 de becuri și 800 de metri de cabluri.

Iar efortul său pare că i-a inspirat și pe alții. Bărbatul spune că și vecinii lui au ales să-și împodobească imobilele în această iarnă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax