Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: 3 is a Good Number, Electroacustic Jak și Portico Quartet, în a doua zi a Festivalului Internațional „Alba Jazz”

Publicat

Seara de sâmbătă a fost una plină de evenimente în zona Cetății din Alba Iulia, de la Muzeu până la Poarta a treia a Cetății, unde istoria de la Noaptea Muzeelor s-a îmbinat cu muzica jazz de la Festivalul Internațional și cu Festivalul Luminii realizat de cercetași. Câteva mii bune de oameni s-au plimbat din nou pe dalele pietonalei Mihai Viteazul, între multitudinea de puncte în care se întâmplau feluritele evenimente. Seara de sâmbătă a fost una în care cei care au ales să asculte jazz, au avut parte de probabil cele mai inedite concerte ale primei ediții a Festivalului: jazz experimental, avangardist, combinat, cu trupele 3 is a good number (din România, Olanda, Italia), Electroacustic Jak (România, Suedia) și Portico Quartet (Marea Britanie).

Scena Mare a Festivalului Internațional „Alba Jazz” a fost umplută sâmbătă seara de muzicieni din România și Europa, cu instrumente de jazz, de la saxofoane la tobe și bași. Concertele au prezentat publicului stiluri și ritmuri inedite de jazz, de la experimental, la avangardist până la influențe etnice românești.

„Alba Jazz” continuă și duminică, pe scena mare și mică din Piața Cetății și Mihai Viteazul. Citiți aici programul de duminică. Vedeți aici o galerie foto video din prima seara a Festavalului de Jazz.

FOTO-VIDEO: Diana TOTH, Cosmin NISTOR

[nggallery id=262]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax