Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: 660 de kilometri pe bicicletă. Voluntarii de la Ciclaton au ajuns şi la Alba Iulia, în cadrul iniţiativei pentru susţinerea educaţiei

Publicat

YouTube video

Ciclaton alba Iulia _2 Voluntarii care participă la Ciclaton, un proiect de promovare a educaţiei au ajuns, duminică, în jurul amiezii, şi la Alba Iulia. Peste 30 de biciclişti pedalează 660 de kilometri pe bicicletă, iar punctul final este Sibiu.

Timp de cinci zile, participanţii au avut de străbătut pe bicicletă un traseu de 660 de kilometri şi au trecut prin 11 oraşe, pentru a susţine una dintre cele cinci cauze educaţionale înscrise: „Dă-ţi pasiunea mai departe!”, parte din programul educaţional ”Ajungem Mari” al Asociaţiei Lindenfeld, “De-a Arhitectura”, “GROW”, parte a programului Şcoala de Valori, “IMPACT”, program al Fundaţiei Noi Orizonturi şi “Zburd”al Asociatiei ROI. Duminică, turul are punctul final la Sibiu.

Ciclaton_credit foto Adrian Crapciu

Credit foto: Adrian Crapciu

Pentru fiecare dintre cele cinci cauze pedalează atât ciclişti de anduranţă (selectaţi pentru a parcurge traseul integral), cât și temerari (cei care aleg diverse segmente de traseu pe care să pedaleze), transmit organizatorii.

La cea de-a doua ediţie Ciclaton s-au alăturat 30 de ciclişti de anduranţă, un număr dublu faţă de cel de la ediţia din 2014. Iniţiativa este sprijinită şi de Primăria Alba Iulia.

Ciclaton aduce împreună oameni pasionați de mersul pe bicicletă și susținători, în jurul unor proiecte care propun un sistem de valori centrat pe ideea că educația îmbogățește. Cauzele evenimentului pot fi fi susținute de către publicul larg prin contribuții raportate la numărul bătăilor inimii ciclatoniștilor de anduranță, prin donații fixe către ciclatoniștii temerari, cât şi prin donaţii directe către cauze.

AICI, mai multe detalii.

Credit foto: Adrian Crapciu

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax