Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT în Alba Iulia, pe Bulevardul Încoronării. TAXI avariat după ce şoferul a intrat cu maşina într-un stâlp

Publicat

20150806_130323_resized Un accident rutier s-a petrecut joi, în jurul amiezii, pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, în dreptul trecerii de pietoni din apropierea intersecţiei cu zona Dealul Furcilor.

Şoferul unui taxi a ajuns cu maşina într-un stâlp după ce a încercat să evite o coliziune cu alt autoturism, potrivit unor prime informaţii.

YouTube video

Accidentul nu a fost soldat cu victime, însă autoturismul taxi marca Peugeot 407, implicat în accident, a fost serios avariat în urma coliziunii cu stâlpul de pe marginea drumului.

Reamintim că zona Bulevardul Încoronării din Alba Iulia este cunoscută drept una în care se produc numeroase accidente, unele dintre acestea grave.

Citeşte şi Bulevardul Încoronării, „ZONA NEAGRĂ” a orașului Alba Iulia. Zeci de accidente rutiere

Revenim cu amănunte.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Cristian

    joi, 06.08.2015 at 16:09

    Din pacate masina este praf, nu se mai poate repara si chiar daca s-ar incerca din aia masina nu mai iese. Oare reprezentantii primariei chiar nu inteleg sa monteze niste separatoare de sens, daca nu pe toata lungimea bulevardului, macar in acea curba blestemata?

    • Nicu

      joi, 06.08.2015 at 17:58

      Cristian, viteza e de vina.Incearca te rog sa traversezi strada pe trecerea de pietoni care se vede in fotografie.E foarte periculos.Din 10 conducatori opresc cam 4 pt a te lasa sa treci.Daca mergi cu 50 Km/h nu risti nimic.Dar romanul s-a nascut ,, sofer ”.Cand il arde politia pt depasirea vitezei se supara.Cat despre taximetristii din Alba Iulia….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax