Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Accident în fața CJP Alba. Un șofer băut s-a izbit de mașina care circula în fața sa

Publicat

Un accident rutier a avut loc, joi seară, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, în fața Casei Județene de Pensii Alba. Un șofer afla sub influența alcoolului a intrat cu mașina într-un autoturism care circula în fața sa.

Accidentul s-a produs între un Logan condus de șoferul băut și un Matiz. În urma impactului, o bătrână care se afla în Matiz a suferit leziuni. La fața locului s-au prezentat imediat oamenii legii, care au solicitat șoferului să sufle în aparatul etilotest, dar s-au lovit de refuzul acestuia. Bărbatul recalcitrant a opus rezistență și s-a luat la ceartă cu polițiștii. Într-un final, acesta a acceptat, iar etilotestul a indicat o îmbibație alcoolică de 0,54% în aerul expirat. La fel de pusă pe harță a fost și soția șoferului băut, care i-a agresat verbal pe reporterii prezenți la fața locului.

Matiz-ul are numere de înmatriculare de Maramureș iar Dacia Logan de Alba.

UPDATE: Pe numele șoferului băut a fost deschis dosar penal pentru vătămare din culpă. Acesta a rămas și fără permis pe perioadă nedeterminată.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data de 28.06.2012, ora 20.21, pe str. Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia, în dreptul Casei Judeţene de Pensii Alba, T.A.V., de 36 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autovehiculul, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, condus de O.C.G., de 35 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o femeie de 63 de ani, din Alba Iulia, pasageră în cel de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale uşoare.

Conducătorii celor două autoturisme au fost testaţi cu aparatul etilotest, care, pentru T.A.V. a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de T.A.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.”

FOTO-VIDEO: Cătălin Crăciun



Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax