Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO-VIDEO | Alba are doi consilieri noi: Nicolae Albu și Maria Daciana Oprea au depus jurământul. Vezi cine sunt aceștia

Publicat

YouTube video

Ședința de joi a Consiliului Județean Alba a început cu validarea a doua mandate noi de consilieri. Este vorba despre Nicolae Albu și Maria Daciana Oprea, membri PDL, care au primit funcția de consilileri județeni după plecarea din for a democrat-liberalilor Gheorghe Iviniș și Ioan Oltean. Cei doi au depus jurământul de credință, citit, în plenul ședinței, de secretarul județului Alba, Mariana Hurbean.

Nicolae Albu este din Alba Iulia, este inspector la Oficiul Județean de Poștă Alba și are profesia de jurist. Este membru PDL de patru ani și jumătate, nu a mai fost în niciun partid și nu a ocupat nicio funcție politică. Nicolae Albu a fost validat în funcția de consilier județean după plecarea lui Gheorghe Iviniș din forul administrativ al județului.

Maria Daciana Oprea este din Ocna Mureș și este asistent medical la Spitalul Municipal Aiud și director la Unitatea Medico-Socială din Ocna Mureș. Este membră PDL de aproximativ 4 ani, iar înainte a fost membră PNL și a ocupat funcția de președinte al Organizației de Femei. Maria Daciana Oprea a intrat în Consiliul Județean în locul lui Ioan Oltean, după ce acesta a renunțat la funcție.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax