Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Alexandru Pereș, primul candidat care (s-)a votat. „Sper ca votul meu să fie un vot pentru un parlament reformat”

Publicat

15424478_1271978556195219_1835695259_nALEGERI PARLAMENTARE 2016: Încă de la 7.00 s-a dat startului alegerilor în Alba și în țară. Alexandru Pereș a fost primul dintre candidații, din județul Alba, pentru Parlamentul României, care s-a prezentat la vot. Pereș a ajuns la 8.20 la  la secţia de vot nr. 30, la Liceul Sportiv din Alba Iulia, împreună cu soţia lui.

„Sper ca votul meu să fie un vot pentru un parlament reformat, un parlament mai suplu, un parlament care să rezolve mai multe din problematicile cetățenilor, în același timp să valideze un prim-ministru mai cinstit și care să ducă mai departe și care să ducă mai departe acest an în care justiția, cinstea și onoarea au fost primele lucruri pe care le-au primul ministru și Guvernul l-au pus pe masa cetățenilor. Prezența la vot spre să fie mai mare decât a fost la ultimele alegeri parlamentare, să se apropie la nivel județean de votul de la alegerile locale, 53-54%” a declarat Alexandru Pereș, candidatul PNL-ului pentru Senat.

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax