Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO | Ansamblul „Floare de Colț” din Galda de Jos la Târgul de Turism al României. Judeţul Alba, reprezentat și de Ceata Fășangilor și „Lupii de Fier”

Publicat

YouTube video

La cea de XXI-a ediţie a Târgului de Turism al României, care a avut loc la Bucureşti în perioada 13-16 martie, judeţul Alba s-a remarcat cu Ansamblul Folcloric „Floare de Colţ” de la Galda de Jos, Ceata Făşangilor de la Cetea, coordonată de Ionel şi Violeta Sârbu, dar şi cu un grup al Lupilor de Fier al Apoulonului.

Membrii grupului „Floare de Colţ” le-au oferit vizitatorilor târgului un moment artistic cu dansuri populare din zona Ardealului. Pe lângă aceştia, solişti de muzică populară precum Alexandra Scrob, Alexandra Polhac, Gabriel Teodor Bucur şi Maria Dan Păucean i-au încântat pe spectatori.

O surpriză din partea judeţului Alba au fost şi Ceata Făşangilor de la Cetea şi un grup al Lupilor de Fier al Apoulonului care au vestit primăvara şi la Târgul de Turism de la Bucureşti. Costumați în personaje înspăimântătoare sau haioase Făşangii de la Cetea şi-au făcut ritualul în faţa publicului prezent la târg.

La ediţia din acest an a Târgului de Turism de la Romexpo, Apusenii au fost alegerea CJ Alba pentru atragerea turiștilor, într-o campanie reunită sub sloganul „călătorii inspirate”.

Primăria Alba Iulia a participat la eveniment sub sloganul „Cetatea Vauban Alba Carolina – 300 de ani de istorie vie”, marcând astfel trei secole de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor de construcție a Cetății.

Citeşte şi Târgul de Turism al României: Cetatea Alba Carolina și Apusenii, atracţia judeţului

 

Mai jos puteţi vedea un moment artistic oferit de Ansamblul Folcloric „Floare de Colț” și o galerie foto de la Târgul de Turism al României.

Foto/Video: Vali Ciontea

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax