Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Antinia Simion a câștigat prima ediție a Festivalului Concurs ”Vocile Cetății”. Vezi celelalte premii

Publicat

Sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia s-a încheiat prima ediție a Festivalului-concurs  ”Vocile Cetății”. Trofeul a fost cucerit de frumoasa solistă Antinia Simion. În vârstă de doar 14 ani, Antinia a reușit să impresioneze juriul, interpretând melodiile ”Run” (Leona Luis) și ” My Number One” (Helena Paparizou). Pe lângă marele premiu de 1.000 de euro, Antinia Simion a fost aleasă și de cei de la Play & Win, alături de care tânăra speranță a muzicii albaiuliene va interpreta o melodie.

Locul secund sau premiul Consiliului Județean Alba a fost ocupat de Miruna Bianu, eleva de la Liceul de Muzică și Arte Plastice primind și ea un cec de 500 de euro din partea organizatorilor. Premiul special oferit de Asociația Națională a Caselor de Cultură a Sindicatelor din România a ajuns la Maria Alexievici din Cluj-Napoca, tânăra interpretă primind și ea un cec de 1.000 de lei.

Pentru participarea la prima ediție a Festivalului-concurs ”Vocile Cetății”, toți concurenţii au primit diplome de participare, dar și meritatele aplauze din partea celor aproximativ 150 de spectatori.

Cea mai dificilă misiune a acestui eveniment a avut-o juriul, deoarece toți cei 10 concurenți au avut prestații apreciate de public, iar distanțarea s-a făcut la doar câteva zecimale. Juriul fost alcătuit din Eugen Hârșu, directorul Casei de Cultură a Studenților Gheorghe Berghian și membrii formației Play & Win.

Antinia Simion a câștigat ediția de debut a concursului  ”Vocile Cetății”: ”E primul meu premiu”

Pasionată de muzică încă de când era mică, Antinia a demonstrat că merită marele premiu pentru vocea pe care o are, iar premiul acordat de cei de la Play & Win (consacrați deja în lumea muzicii) întăresc decizia luată de juriu. Antinia Simion a fost pregătită de profesorul de canto Ioan Chiciudean, acesta punându-și serios amprenta asupra progresului făcut de tânăra artistă, fiind practic cel care a ”șlefuit” vocea ei.

„Este primul premiu din viaţa mea şi nu mă aşteptam să câştig”, a declarat Antinia, cu lacrimi în ochi.

În prezent, tânăra este elevă în clasa a VII-a, la Liceul de Muzică și Arte Plastice din orașul nostru.

Festivalul „ Vocile Cetății” s-a încheiat cu un concert suținut de  Tudor Man, alături de  Vox Electric Band. Evenimentul a fost prezentat de Flavia Nicolae și Tudor Man, iar ideea acestui nou festival aparține Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, cu sprijinul Consiliului Județan Alba si Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Andreea MEZEI

Cătălin CRĂCIUN


[nggallery id=291]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax