Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Autoturism din Alba, implicat într-un grav accident pe șoseaua Timișoara – Buziaș. Șoferul este în stare critică

Publicat

YouTube video
Un autoturism din județul Alba a fost implicat într-un grav accident de circulație, joi, pe drumul care leagă Buziaș de Timișoara. Un șofer a rămas încarcerat după ce a intrat cu un autoturism Volkswagen, într-un copac, la intrare în localitatea Chevereșu Mare.
 
Din primele informații furnizate de IPJ Timiș, bărbatul circula dinspre Buziaș spre Timișoara, la bordul unui autoturism  iar la intrarea în Chevereșu Mare a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un copac ornamental de pe partea stângă a sensului de mers.
 
În urma impactului, șoferul a fost încarcerat și a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru scoaterea lui din autoturism.
Victima a fost transportată la spital în stare de inconștiență.
Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

UPDATE1: Mai multe echipaje de pompieri și SMURD au ajuns imediat la locul accidentului. A fost nevoie ca pompierii sa decupeze mașina pentru a-l scoate pe bărbatul inconștient dintre fiarele contorsionate.

”În urma impactului, Șoferul autoturismului a rămas încarcerat. Victima a fost extrasă de către echipajul de descarcerare și predată echipajului SMURD inconștientă”, spun reprezentanții ISU Banat.

UPDATE 2: Potrivit ISU, bărbatul rănit este conștient, a suferit un traumatism cranio-cerebral și fracturi la ambele picioare. Acesta acuza dureri de spate și de umăr. Victima a fost preluată de medici și dus la Unitate de Primiri Urgente a Spitalului Județean din Timișoara.

Sursa foto: Facebook/InfoTrafic jud. Timis

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax