Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Bere Gratis „a încălzit” publicul albaiulian pentru Ștefan Bănică Jr., în ciuda vremii posomorâte

Publicat

YouTube video

În ultima zi a din cadrul evenimentului „Zilele Municipiului”, una dintre formațiile care a urcat pe scenă a fost renumita trupă românească Bere Gratis. Aceștia au încântat publicul albaiulian cu renumitele lor piese precum „Stai pe același drum”, „Povestea mea” sau „La tine aș vrea să vin”.

În ciuda vremii potrivnice care a cuprins Alba Iulia odată cu lăsarea serii, albaiulieni de toate vârstele au participat la concertul renumitei formații românești. Aproximativ 4000 de oameni au răbdat frigul duminică seara, pentru a-i vedea live pe cei de la Bere Gratis. Solistul trupei s-a „încălzit” alături de public, reușind să-i mobilizeze cu piesele fredonate de aceștia.

După ultima melodie cântată de Bere Gratis, publicul albaiulian a aplaudat formaţia, la scenă deschisă. Membrii trupei le-a mulțumit albaiulienilor printr-o plecăciune care a făcut cât o mie de cuvinte.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax