Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO-VIDEO: Blajul, gazda Campionatului European de Volei feminin, Under 18. Trofeul competiției și mesajele oficialilor

Publicat

Alba Blaj Arena găzduiește, între 1 și 13 iulie, Campionatul European de Volei feminin, Under 18. Competiția va reuni la start speranțele voleiului european și mondial.

Duminică, 30 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, a fost prezentat trofeul care va fi oferit câștigătoarei după finala din 13 iulie.

La conferință au participat: Lyubomir Ganev – președintele Federației Bulgare de volei și reprezentant al Confederației Europene de Volei, Adin Cojocaru – președintele Federației Române de Volei, Adrian Radu, antrenorul naționalei de junioare a României, Sergiu Ștefănescu – președinte CSM Volei Alba-Blaj.

De asemenea, au fost prezenți antrenorii echipelor participante: Belgia, Croația, Italia, Olanda, Serbia, Slovenia și Spania. Aceștia au transmis mesaje de apreciere privind condițiile de organizare a campionatului, la Blaj.

 

Cele mai bune 16 echipe din Europa, la categoria de vârstă Under 18, vor evolua în grupele de la Blaj (grupa A) și Heraklio-Grecia (grupa B). Semifinalele și finalele se vor disputa tot în Alba Blaj Arena.

Vor fi 9 zile de volei spectacol. Intrarea la meciuri va fi liberă, iar suporterii vor putea să vină alături de echipa României.

Campionatul European de Volei feminin, Under 18. Meciurile de la Blaj

În perioada 1-9 iulie, Blajul va găzdui meciurile Grupei A, în care vor evolua România, Belgia, Croația, Italia, Serbia, Slovenia, Spania și Țările de Jos.

Meciurile se vor disputa în zilele de 1, 2, 3, 5, 6, 8 și 9 iulie, de la orele 12:00, 14:30, 17:30 și 20:00.

România va juca, în fiecare din aceste zile, de la ora 17:30.

Primele două echipe se vor califica în semifinale, urmând să joace cu primele două clasate din Gupa B, care se dispută la Heraklio (Grecia).

Semifinalele și finalele se vor desfășura în Alba Blaj Arena: semifinalele sunt programate pe 12 iulie, la orele 16:00 și 19:00, finala mică va avea loc în data de 13 iulie, de la ora 16:00, iar marea finală se va disputa tot pe 13 iulie, de la ora 19:00.

La toate meciurile intrarea este liberă.

Programul jocurilor României la Euro U18 de la Blaj

  • 1 iulie, ora 17:30: România-Spania
  • 2 iulie, ora 17:30: România-Serbia
  • 3 iulie, ora 17:30: România-Slovenia
  • 5 iulie, ora 17:30: România-Țările de Jos
  • 6 iulie, ora 17:30: România-Croația
  • 8 iulie, ora 17:30: România-Belgia
  • 9 iulie, ora 17:30: România-Italia

În actualizare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax