Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Caramel, un Samoyed în vârstă de un an jumate, a câștigat trofeul Supreme Best in Show la Royal Crown Trophy 2016 de la Alba Iulia

Publicat

IMG_9439 Competiția internațională Royal Crown Trophy 2016 s-a încheiat duminică, 14 august, la Alba Iulia. Caramel, un exemplar în vârstă de 17 luni din rasa Samoyed, a câștigat trofeul cel mare, respectiv Supreme Best in Show. Este pentru a doua oară când un exemplar din această rasă câștigă marele premiu la competiția chinologică de la Alba Iulia. În cele două zile ale competiției desfășurate pe Traseul de Nord din Cetatea Alba Carolina au fost arbitrați sute de câini, din 100 de rase diferite.

În cadrul concursului internațional de duminică, titlul de „Best in Show” i-a revenit unui exemplar din rasa Leonberger, cu proprietari din Italia. Pe locul al doilea s-a clasat un câine rasa Coton de Tulear, iar pe poziția a treia, un exemplar din rasa Alaskan Malamute.

În continuare, în ring au fost invitați câștigătorii celor trei concursuri desfășurate în acest weekend (național și internațional de sâmbătă și internațional de duminică). Din păcate, dintre concurenți a lipsit Ciobănescul românesc mioritic, care a obținut sâmbătă titlul de „Best in Show” în cadrul show-ului internațional.

Vezi și FOTO-VIDEO: Un Samoyed și un Ciobănesc românesc mioritic, cei mai frumoşi câini din prima zi a expoziţiei Royal Crown Trophy, la Alba Iulia

YouTube video

Arbitrul internațional Petru Muntean a fost cel care a desemnat în acest an titlul de „Supreme Best in Show”.

Marele premiu al competiției Royal Crown Trophy din acest an i-a revenit lui Caramel, un exemplar din rasa Samoyed. Masculul în vârstă de 17 luni are proprietari din Pitești, județul Argeș. Un exemplar din rasa Samoyed a mai obținut marele premiu, respectiv Supreme Best in Show, la ediția a cincea a show-ului chinologic desfășurat în anul 2014 la Alba Iulia.

YouTube video

Pentru Caramel urmează competițiile europene. Proprietarii acestuia au transmis că îl vor răsplăti pentru performanțele obținute „cu multă dragoste și cu multă alintare”.

La competiția internațională Royal Crown Trophy 2016 au participat proprietari de animale din Belgia, Bulgaria, Cehia, Franța, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Marea Britanie, Muntenegru, Polonia, Rusia, Slovacia, Ungaria și bineînțeles România. La ediția din acest an, arbitrii au fost din Slovacia, Spania, Cipru, Ungaria, Portugalia și Bulgaria.

Vezi și FOTO-VIDEO: Un Samoyed și un Ciobănesc românesc mioritic, cei mai frumoşi câini din prima zi a expoziţiei Royal Crown Trophy, la Alba Iulia

În cadrul expoziției, cei interesaţi să cumpere un animal de companie ori de pază au putut sta de vorbă cu crescătorii, au putut afla detalii despre fiecare rasă, iar pe unele dintre acestea le-au şi văzut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax