Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: CÂȘTIGĂTORII ediției 2014 a festivalului „VOCILE CETĂȚII”. Vezi la cine a ajuns Marele Premiu în valoare de 1.000 de euro

Publicat

YouTube video

Cea de-a treia ediție a festivalului concurs „Vocile Cetății” și-a desemnat sâmbătă, 10 mai, câștigătorii. Dintre cei 10 concurenți, curajoși și talentați, noua „Voce a Cetății” a fost aleasă cea a concurentului Radu Marcel Ghișoiu din Făgăraș, elev în Alba Iulia. Alte trei premii au fost acordate de către juriu. Este vorba despre premiul Asociației Caselor de Cultură din România, în valoare de 600 lei și două înregistrări profesioniste în studio.

Marele câștigător al acestei ediții a festivalului-concurs „Vocile Cetății”, Radu Marcel Ghișoiu, este primul băiat care a câștigat trofeul festivalului, după ce în 2013, câștigătoare a fost Doina Cocârță și primul titlu de „Voce a Cetății” i-a fost acordat, în 2012, Antiniei Simion.

Radu Marcel Ghișoiu are 17 ani și este elev al Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Anul trecut, el a câștigat premiul special al „Vocilor Cetății”. Radu este, totodată, interpret de muzică populară, elev al clasei de canto popular de la Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba și este posesorul mai multor distincții. Premiul i-a fost înmânat de către președintele juriului, Daniela Floroian, directoarea Centrului de „Cultură „Augustin Bena” Alba. Pentru această ediție a festivalului, el a cântat piesele „New York, New York” a lui Frank Sinatra și „La Bohème” a lui Charles Aznavour.

Două premii speciale „Paul Părău și PGH Records” au fost acordate concurentelor Cătălina Sofica din Alba Iulia și Ilinca Toader din Ocna Mureș – cea mai tânără concurentă din istoria festivalului, în vârstă de doar 12 ani. Cele două interprete își vor putea înregistra piesele în studio.

Premiul Asociației Caselor de Cultură din România s-a acordat Georgianei Petruse din Alba Iulia, care a interpretat piesele „Please don’t leave me” din repertoriul lui Pink și „Say something, I’m giving up on you” a trupei A great big world cu Christina Aguilera.

În cea de-a doua seară a Festivalului-concurs „Vocile Cetății” 2014, a avut loc Gala Laureaților. Cu această ocazie au mai fost prezentați o dată toți participanții în festival și s-a făcut decernarea premiilor. Toți concurenții au fost invitați pe scenă pentru a-și primi diplomele de participare, în aplauzele publicului, iar premianții au mai cântat o dată cele două piese cu care au participat la festival.

Seara a fost deschisă de un recital susținut de interpretul Alin Ignat, cunoscut deja în Alba Iulia, care a cântat câteva piese „cover” din repertoriul internațional.

Concurenţii de la Festivalul de muzică uşoară „ Vocile Cetăţii” 2014 au fost Andreea Magdaş – Hunedoara, Radu Marcel Ghișoiu – Făgăraş, Georgiana Petruse – Alba Iulia, Raluca Bogdan – Abrud, Paul Tomuş – Alba Iulia, Ruben Ciungan – Aiud, Cătălina Sofica – Alba Iulia, Ilinca Toader – Ocna Mureş, Bianca Popescu – Câmpulung Muscel, Crainic Cosmina şi Rusu Gabriela – Alba Iulia. Toți concurenții au primit câte o diplomă de participare.

Juriul ediției 2014 Festivalului-concurs „Vocile Cetății” a a fost compus din Claudiu Marean – directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Alin Ignat – artist, Daniela Floroian – directoarea Centului de Cultură „Augustin Bena” Alba, Gheorghe Berghian – directorul Casei de Cultură a Studenților și profesorul Eugen Hârșu.

Vedeți aici cum s-a petrecut prima seară a festivalului „Vocile Cetății” 2014: FOTO-VIDEO: „Vocile Cetății”, ediția a III-a. Zece tineri interpreți în concurs pentru Marele Premiu de 1.000 de euro

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dionis

    sâmbătă, 10.05.2014 at 19:55

    Radu Marcel Ghisoiu nu face parte din cei zece cantareti participanti.
    A cantat, fiind printre cei zece, Radu Gisoiu din Fagaras … Nu stiu ce sa mai cred …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax