Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Concert Alina Eremia cu ocazia sărbătoririi a 8 ani de la deschiderea complexului comercial Alba Mall

Publicat

YouTube video

Picture 052 Sute de persoane s-au strâns în duminică seara, la Alba Mall, cu ocazia sărbătoririi a 8 ani de la deschiderea complexului comercial. Organizatorii le-au pregătit celor prezenți o sesiune de shopping fără limite de timp şi cu prețuri “limitate”. În cadrul evenimentului au fost organizate concursuri şi, începând cu ora 21.00, Alina Eremia a susținut un concert.

În procente, reducerile aplicate de magazinele din Alba Mall în Noaptea Albă a Reducerilor Aniversare au pornit de la 20% şi au ajuns chiar şi până la 70%.

Complexul comercial Alba Mall a fost destinația preferată a câtorva sute de albaiulieni, care și-au petrecut seara de duminică, 29 noiembrie, bucurându-se de reducerile aniversare, de concursurile pregătite de organizatori și de un show extra-hot susținut de Alina Eremia.

Alba Mall, cel mai mare complex comercial din Alba Iulia şi-a deschis porţile pentru prima dată în 2007.

Gândit din start ca o construcţie atipică faţă de centrele comerciale clasice, Alba Mall a fost creat ca un “oraş în oraş”, cu mini-străzi interioare, zone de promenadă sau pieţe în miniatură.

După primii 8 ani de viaţă Alba Mall rămâne un spaţiu de shopping preferat, dar şi de socializare, un loc de întâlnire al prietenilor.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax