Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Consiliul Judeţean Alba a premiat elevii olimpici. Gala Performerilor, Ediţia I, la Alba Mall

Publicat

Duminică, 18 decembrie, la Sala festivă de la Alba Mall s/a desfăşurat un eveniment de premiere a celor mai buni elevi de anul acesta. Consiliul Judeţean Alba a răsplătit, în cadrul Galei Performerilor – Ediţia I, tinerii cu rezultate deosebite la Olimpiadele şcolare din anul educaţional 2010-2011.

Astfel, autoritatea judeţeană a dorit să marcheze recunoaşterea performanţelor obţinute de elevii din judeţul Alba, la competiţiile şcolare din ţară şi străinătate, dar şi aportului profesorilor la aceste reuşite.

Evenimentul a început de la ora 17.00.

„Am avut mustrări de conştiinţă că nu le-am acordat destulă atenţie celor care vor avea grijă de noi în viitor”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, care le-a înmânat elevilor olimpici şi profesorilor care i-au pregătit, diplome, în semn de apreciere pentru performanţa acestora. Elevii au primit şi un premiu în bani, în funcţie de rezultatul obţinut la olimpiade şi etapa la care s-au calificat (judeţeană sau naţională).

Vezi aici lista olimpicilor premiaţi de Consiliul Judeţean Alba.

Foto: Cătălin Crăciun

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Anghel Dan

    vineri, 23.12.2011 at 10:48

    Se vede ca pentru cei din mediul rural nu aveti nici o aplecare.
    Rezultate au fost si pentru acestia.
    A fost obtinut locul 4 pe tara la concursul national de chimie – fizica IMPULS PERPETUUM de la RM. VILCEA, de catre un baiat din FENES.

  2. Marcela

    vineri, 02.03.2012 at 07:51

    Nu sunt trecuti toti elevii care au cistigat premii la olimpiadele judetene. Daca locul I care participa la nationala nu este trecut, atunci ce sa mai zic. Mama unui parinte participant la faza nationala care elev nu se regaseste pe lista si nici cadru didactic care l-a pregatit. Atunci ce sa mai zic de altii care nu au partoicipat la olimpiade nationale dar care au obtinut premii de la locul II in jos la olimpiadele judetene. Rusine organizatorilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax