Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Copiii l-au întâlnit pe Moș Crăciun, la Festivalul Iernii. Concertele DJ Project și Narcotic Sound au animat scena din Alba Mall

Publicat

Vineri a avut loc deschiderea oficială, la Alba Mall, a Festivalului Iernii, cu multe surprize pentru cei mici şi mari. Dacă la începutul serii copiii au avut parte de circ, iar mai apoi s-au întâlnit cu Moș Crăciun, la finalul serii adolescenții s-au distrat pe muzica oferită în spectacol de DJ Project & Giulia, dar şi de Narcotic Sound.

Prima surpriză a serii a fost oferită în pavilionul lui Moș Crăciun, unde copii au putut viziona gratuit un spectacol de circ, animat de jonglerii, dresori de animale,  dar și numere de umor. Numerele de atracție au fost cele cu animalele, preferații copiilor fiind leii, dar nu mai puţin apreciate au fost reprezentaţiile cu cămila, lama sau poneii.

La finalul circului, copiii au putut să se plimbe pe ponei. Pe toată durata evenimentului, circul va oferi câte o reprezentație în pavilionul lui Moș Crăciun.

Scrisori pentru Moş Crăciun, urmate de o întâlnire emoționantă

Întâlnirea cu Moș Crăciun a avut loc la ora 20.30, când acesta a venit însoțit de spiriduși, dar și de un ponei numit ”Rambo”. Moșul a făcut fotografii cu copiii, le-a oferit câte o căciulă roșie și o acadea. Micuţii prezenți au spus Moșului cât de cuminți au fost și au venit pregătiți cu poezii, care au fost ascultate cu atenţie.

Până în momentul în care micuții l-au întâlnit pe Moș Crăciun, aceștia, însoțiți de părinți i-au scris ce dorințe ar avea anul acesta. Spiridușii lui Moș Crăciun au „validat” pliculețele introduse în poșta aducătorului de daruri.

Final perfect al serii oferit de DJ Project & Narcotic Sound

În încheierea primei seri a festivalului, albaiulienii prezenți la Alba Mall au avut parte de o surpriză. Pe lângă Narcotic Sound, formație anunțată că va concerta în cadrul evenimentului, pe scenă a urcat și DJ Project, alături de viitoarea mămică, Giulia. Hiturile celor două formații au făcut deliciul celor prezenți, la fel ca iar ”mamasitele” celor de la Narcotic Sound & Christian D.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax