Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: De 8 Martie, polițiștii au împărțit flori șoferițelor din Alba Iulia

Publicat

politie flori6

De 8 Martie, doamnele și domnișoarele aflate la volan, care au trecut între orele 10.00 şi 11.00 pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, în zona magazinului „Unirea”, au avut parte de o surpriză cât se poate de plăcută. De Ziua femeii, au fost oprite de poliţiştii rutieri, însă nu pentru amenzi de circulaţie, ci pentru a primi flori și un călduros „La mulți ani”.

Vezi și MESAJE de 8 MARTIE 2018: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

Cu ocazia zilei de 8 Martie, polițiștii din Alba Iulia au ieșit pe teren pentru „a amenda” cu flori doamnele și domnișoarele aflate la volan.

Astfel, zeci de șoferițe care au trecut marți, 8 martie, între orele 10.00 și 11.00, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, în zona magazinului „Unirea”, au fost oprite de poliţiştii rutieri, însă nu pentru nereguli în circulaţie, ci pentru a primi flori de ziua lor. Nici doamnele și domnișoarele aflate pe locul din dreapta nu au scăpat de „amenzi”, acestea primind, la rândul lor, flori din partea oamenilor legii.

YouTube video

La începutul primăverii, de 1 Martie și 8 Martie, şoferiţele sunt răsplătite de către poliţişti cu cadouri şi nu cu amenzi. Iniţiativa a adus zâmbete şi mulţumiri din partea sărbătoritelor, după ce polițiștii au specificat că nu este un control de rutină, ci au fost oprite doar pentru a primi un cadou și urări de „La mulți ani”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax