Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Delia Legian din Alba Iulia, MEDALIE de AUR la Campionatele Balcanice de Culturism si Fitness 2018

Publicat

O nouă performanţă pentru albaiulianca Delia Legian. Dacă acum doi ani câştiga titlul de vicecampioană naţională la fitness, la primul concurs la care a participat, acum a ajuns campioană balcanică. Pe 19 mai, a câştigat medalia de aur la categoria Women Bodyfitness din cadrul Campionatelor Balcanice de Culturism si Fitness – ediţia 2018, desfăşurate la Drobeta Turnu-Severin.

Mulțumesc din suflet tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au susținut să îmi îndeplinesc unul dintre vise: 19 mai, campioană balcanică!„, a scris Delia pe Facebok.

Prin eforturi susţinute, ambiţie, convingere şi suport din partea prietenilor şi familiei, Delia a reuşit performanţă după performanţă, din momentul în care a ales să-şi depăşească limitele.

“Ca să poţi face aşa ceva îţi trebuie o motivaţie foarte mare, nu e pentru oricine. Performanţa în fitness este posibilă doar cu disciplină şi perseverenţă”, a spus Delia, pentru Alba24.ro, la momentul în care câştiga titlul de vicecampioană naţională, în 2016.

Delia Alexandra Legian a fost 10 ani jucătoare profesionistă de baschet. A fost în Divizia A, alături de echipa CSU Alba Iulia. La 18 ani, după o accidentare, a fost nevoită să renunţe la acest sport. După ce la Alba Iulia s-a deschis una dintre sălile de fitness, a acceptat provocarea să devină instructor. Restul a fost o continuare firească a activităţii în noul context.

Acum, este antrenoare de fitness de peste trei ani şi îi motivează şi pe alţii să aleagă un mod de viaţă sănătos, cu accent pe pregătirea fizică.

Delia este absolventă a Liceului cu Profil Sportiv din Alba Iulia şi a Facultăţii de Educaţie Fizică de la Universitatea din Alba Iulia, dar şi a unui program de master în această specialitate, la Sibiu. Acum, continuă pregătirea suplimentară în kinetoterapie şi este, în acelaşi timp, şi profesoară de educaţie fizică.

sursa foto-video: Facebook (Federaţia Română de Culturism şi Fitness şi Delia Legian)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 22.05.2018 at 14:01

    Deci, de la 8 la 18 ani a fost jucatoare profesionista ? Mai tare ca Michael Jordan ! Bravo ei !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax