Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

GALERIE FOTO-VIDEO: Deschiderea oficială a Serbărilor Unirii, la Alba Iulia

Publicat

DSC

Duminică, la orele amiezii, s-a desfăşurat deschiderea Serbărilor Unirii de la Alba Iulia, dedicate Zilei Naţionale a României, cu momentul tradiţional al arborării tricolorului în faţa Catedralei Reîntregirii. Momentul a fost continuat de colindul grupului de copii „Theotokos” şi defilarea elevilor Colegiului Militar „Mihai Viteazul”, pe fundalul muzicii de fanfară.
La eveniment au fost prezenţi primarul municipiului Alba Iulia –  Mircea Hava, prefectul de Alba – Ştefan Bardan, preşedintele Consiliului Judeţean – Ion Dumitrel, consilieri locali si judeţeni, personalităţi culturale, politice, preoţi şi zeci de albaiulieni.
Duminică seara, va avea loc un spectacol extraordinar de muzică populară, la Casa de Cultură a Sindicatelor, susţinut de artişti renumiţi de folclor din toate zonele ţării, în cadrul căruia Ionuţ Fulea va lansa un nou album de muzică populară. Spectacolul se va tine cu casa închisă, toate biletele fiind epuizate, în urmă cu mai bine de o săptămână.

Se împlinesc 92 de ani de la Marea Unire din 1918, iar Guvernul a alocat 400.000 de lei pentru Serbările Unirii, la Alba Iulia.

Programul evenimentelor cultural-artistice dedicate Zilei de 1 Decembrie îl aflaţi la: Folclor şi divertisment muzical la Festivalul Naţional Studenţesc Serbările Unirii şi PROGRAM: Evenimentele dedicate zilei de 1 Decembrie.

[media id=107 width=320 height=240]

[nggallery id=21]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: 6 culori pe drapelul naţional la Alba Iulia | bungust.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax