Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO | Electro-minimal, jazz și improvizație: Un concert cu 7th Flower Trio, la Poartă

Publicat

YouTube video

O seară de jazz, electro-minimal, blues și multă improvizație cu influențe Miles Davis, Portishead, Faithless, au petrecut câteva zeci de iubitori de muzică, sâmbătă seară, în cafeneaua „La Poartă” din Alba Iulia. Aceștia au asistat la concertul „Time for live”, susținut de 7th Florwer Trio, compus din Laura Orian la clape și voce, Alex Ciorogar la bas şi pe Sergiu Fănică la tobe.

7th Flower este o apariţie deopotrivă stranie şi liniştitoare în peisajul muzical românesc. Numele de scenă al Laurei Orian, vocea trupei Sensor timp de 9 ani, 7th Flower îşi găseşte inspiraţia în sonorităţi electro-minimal, trip-hop şi dub marca Portishead, Tricky, Faithless ori Björk, dar nu seamănă cu nimic altceva.

Alături de Alex Ciorogar la bas şi pe Sergiu Fănică la tobe, Laura Orian a venit La Poartă cu un setlist organic, apropiat mai degrabă de zona improvizaţiilor de jazz decât de ermetismul electronicului, cu o muzică suplă, de o sinceritate frustă, tulburătoare.

Concertul a fost totodată un preambul al Festivalului Internațional „Alba Jazz”, ediția a II-a, ce va avea loc la Alba Iulia în perioada 17-19 mai 2013.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. iobagul

    luni, 29.04.2013 at 08:49

    Laura Orian este o artista de exceptie. Pacat ca nu vede cine trebuie acest lucru.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax