Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Extensia din Alba Iulia a UTCN şi-a deschis porțile pentru noul an. 120 de boboci își vor începe studiile în domenii tehnice

Publicat

YouTube video

O nouă generație de viitori ingineri au participat marți la deschiderea anului școlar la extensia din Alba Iulia a Universității Tehnice din Cluj-Napoca UTCN. În anul 2013-2014, 120 de boboci își vor începe studiile în domenii ca inginerie industrială, construcție de mașini, mecanică, instalații sau indestrie alimentară. Din acest an, instituția va funcționa în incinta Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Evenimentul a fost moderat de decanul Facultății de Construcții de Mașini, Daniela Popescu și i-a avut, ca invitați, pe rectorul UTCN, prof. Aurel Vlaicu, prorectorul Vasile Țopa, decanul Facultății de Mecanică a extensiei din Alba Iulia, prof. Dan Mândroc, managerul general al Star Transmission, Bernd Krottmayer, inspectorul școlar general adjunct Marcela Dărămuș, viceprimarul Paul Voicu și părintele protopop Nicolae Pascu, care a deschis evenimentul printr-o rugăciune și câteva cuvinte de binecuvântare a celor prezenți.

În Alba Iulia, tinerii care au ales să se înscrie la Universitatea Tehnică au putut opta pentru Facultatea de Construcţii de Maşini, cu specializările Inginerie Industrială şi Inginerie Economică Industrială, dar şi pentru cursurile Facultăţii de Mecanică, cu specializările Sisteme şi Echipamente Termice şi Maşini şi Instalaţii pentru Agricultură şi Industria Alimentară. În total, la extensia din Alba Iulia a UTCN studiază 660 de tineri.

Vedeţi mai jos cuvintele de bun venit ale invitaţilor şi câteva imagini:

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Corbu Maria

    marți, 01.10.2013 at 23:51

    Domnilor Hava, Dumitrel si Feneserm

    De ce nu le dati celor de la Cluj un spatiu al lor. Ii tratati ca pe hopa-mitica. Ieri la Domsa, azi la HCC, maine,,,, Doar atata merita din partea voastra?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax