Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Figurile de ceară de la Muzeul Unirii își așteaptă vizitatorii. Vezi cu cine îți poți pune poză pe Facebook

Publicat

Albert Einstein, Vladimir Putin, Agatha Christie, Dmitri Medvedev, dar și alte celebrități se află la Alba Iulia. Acestea pot fi văzute sub forma unor statuete de ceară, în formă naturală, la o expoziţie găzduită de Muzeul Unirii.

Muzeul Național al Unirii găzduiește această expoziție până în 10 iunie, timp în care albaiulienii pot vizita cele 38 de exponate, printre care putem aminti: Albă ca zăpada și cei șapte pitici,  Cleopatra, Vladimir Putin, Danny De Vito, Agatha Christie, Albert Einstein, Icar, Salvador Dali, Charlie Chaplin, Dmitri Medvedev și Anubis. Statuetele sunt realizate din ceară, dinții sunt similari cu cei folosiți în medicina dentară, iar ochii sunt din sticlă.

Prețul biletelor este de 7 lei pentru adulți, 6 lei pentru elevi, studenți și pensionari, iar, pentru grupuri  de peste 10 persoane, prețul scade la 4 lei.

Citeşte aici mai multe detalii despre expoziţie.

FOTO-VIDEO: Cătălin Crăciun

[nggallery id=187]


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax