Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Filmul „Pop Up”, produs de Eduard Schneider din Sebeş şi australianul Clinton Harn, premiat la un festival internaţional din Londra

Publicat

eddie schneider siProducătorul şi videograful Eduard Schneider din Sebeş a obţinut încă o recunoaştere a activităţii sale. “Pop-Up”, cu scene filmate în Sebeş şi NewCastle, Australia, a obţinut premiul pentru cel mai bun film de lung-metraj la Crystal Palace International Film Festival din Londra.

Reamintim că filmul a fost prezentat în premieră, pe 19 decembrie 2015, la Sebeş. “Pop Up”, ai cărui producători sunt Eduard Schneider din Sebeș și Clinton Harn din Australia este un film de lung-metraj bazat pe un scenariu original, scris și regizat de Stuart McBratney. Această comedie prezintă întâmplările prin care trec trei personaje, interconectate de acelaşi eveniment.

Un tată șomer găsește un aparat de fotografiat ce are o singură poză, cu chipul unei femei. Impresionat, încearcă să o găsească.

O imigrantă româncă încearcă să treacă peste o despărţire dureroasă, dăruind felicitări pop-up.

Un regizor de teatru insomniac caută să se răzbune pe un critic caustic.

Scenele filmului au fost filmate în Newcastle (Australia) și în Sebeş.

Mai jos, imagini „de pe covorul roşu”, la premiera de anul trecut din Sebeş.

 

Co-producătorul „Pop-Up”, Eduard Schneider, este unul dintre cei mai cunoscuți producători/videografi din țară. În ultimul an, pe lângă proiectele în care a fost implicat, a realizat filmări și pentru cele mai populare festivaluri din România, Electric Castle și Untold Festival.

Edi Schneider s-a născut în Sebeş. La 14 ani a plecat împreună cu părinţii în Germania. În 1997 s-a reîntors în oraşul natal, hotărât să schimbe România. A fost producător pentru zeci de videoclipuri, spoturi şi scurt-metraje. Printre acestea, se află şi videoclipul piesei “Playing With Fire”, interpretată de Paula Seling şi Ovi, care a reprezentat România la Eurovision în 2010.

Tot din 2010, este cetăţean de onoare al municipiul Sebeș.

sursă foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax