Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Intervenții în Alba pe drumurile afectate de ninsori. Peste 480 de familii au rămas fără curent electric

Publicat

Intervenții în Alba pe drumurile afectate de ninsori. Drumarii intervin sâmbătă cu utilaje dotate cu lamă și răspânditor de material antiderapant în zona montană a județului Alba unde s-au înregistrat căderi semnificative de zăpadă.

Viscolul a afectat și mai multe linii electrice aeriene, astfel că peste 480 de familii au rămas fără curent electric. 

În contextul avertizării meteorologice de cod galben și portocaliu de intensificări ale vântului, viscol și ninsori valabil până în data de 24 decembrie ora 03.00, Instituția Prefectului – Județul Alba a transmis următoarele informații:

Intervenții în Alba pe drumurile afectate de ninsori

Pe sectoarele de drum național ale județului Alba (zona montană DN74, DN75, DN67C Transalpina) unde au fost înregistrate căderi semnificative de zăpadă în ultimele 24 de ore, s-a intervenit cu utilajele din dotarea SDN ALBA. Se acționează în continuare pentru a se putea circula în condiții de iarnă cu lama și răspândire de material antiderapant pentru deszăpezire.

Recomandarea este ca participanții la trafic care tranzitează aceste sectoare de drum să circule preventiv, iar autovehiculele să fie echipate corespunzător sezonului rece pentru a nu apărea evenimente negative.

Citește și Avertizări Cod Galben și Cod Portocaliu de vânt puternic și ninsori în Alba și alte județe. Viscol, la munte. Zonele vizate

Din informațiile primite de la DEER Electrica și pe fondul condiţiilor meteo deosebite (cod portocaliu) mai multe linii electrice aeriene ale operatorului de distribuţie a energiei electrice au fost afectate în ultimele ore, astfel:

  • L20kV Câmpeni-Băiţa în zona UAT Albac şi Horea (toţi consumatorii au fost realimentaţi cu energie electrică);
  • L20kV Câmpeni-Sohodol în zona UAT Sohodol (toţi consumatorii au fost realimentaţi cu energie electrică);
  • L20kV Gura Roşiei-Abrud 2 în zona UAT Abrud (toţi consumatorii au fost realimentaţi cu energie electrică);
  • L20kV Cugir PT23 în zona satelor Frăsinei, Goaşele, Bocşitura, Bucuru din UAT Cugir (57 consumatori nealimentaţi cu energie electrică);
  • L20kV Cugir-Sebeş derivaţia Bulbuc zona UAT Şibot (156 consumatori nealimentaţi cu energie electrică);
  • L20kV Zlatna-PT2 în zona satului Runc UAT Zlatna (14 consumatori nealimentaţi cu energie electrică);
  • L20kV Zlatna-Izvorul Ampoiului în zona satelor Izvorul Ampoiului şi Boteşti UAT Zlatna (255 consumatori nealimentaţi cu energie electrică);

DEER a intervenit și intervine în acest moment pentru remedierea defectelor cu 5 formaţii până la remedierea defecțiunilor rămase.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax