Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ISU Alba s-a alăturat misiunii de sprijin a cetățenilor ucraineni. Microbuze de transport la Vama Siret

Publicat

ISU Alba s-a alăturat misiunii de sprijin a cetățenilor ucrainieni care intră în România prin punctele de frontieră din județul Suceava.

Duminică dimineața, patru pompieri cu două microbuze de transport persoane au ajuns la vama Siret.

Vor prelua cetățeni ucrainieni din punctul de graniță și îi vor transporta spre punctele de triere sau mai apoi spre locurile puse la dispoziție de autorități, transmite ISU Alba.

Vezi VIDEO: Război în Ucraina. A patra zi de REZISTENȚĂ. Rușii nu reușesc să ocupe Kievul. Lupte grele pentru fiecare metru de pământ

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba transmite că este pregătit să suplimenteze sprijinul oferit, cu tehnică și personal, dacă situația o va impune.

Misiunea ISU de sprijin pentru cetățenii ucraineni

În total, 16 microbuze de transport persoane din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență din județele Alba, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Mureș, Neamț și Sibiu au ajuns în Vama Siret din județul Suceava.

Dintre acestea, 9 vor rămâne în vamă pentru transportul cetățenilor ucraineni către destinațiile dorite, iar trei au fost direcționate către tabăra mobilă, devenită complet operațională pe stadionul Siret. Celelalte mijloace de transport vor asigura alte misiuni din dinamica operativă.

Având în vedere fluxul înregistrat la vama Siret, din județul Suceava, este în curs de operaționalizare a doua tabără mobilă care va deservi nevoile de cazare ale cetățenilor sosiți din zona de conflict.

sursă imagini: ISU

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax